Westend Indians F07 Black etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja E2 pojat. Joukkueeseen kuuluu 21 jäsentä ja kalenterissa on 17 tulevaa treeniä tai peliä.

Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat pelaavat salibandyliiton sarjaa ja harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa Espoon alueella.

TSEKKAA VIDEO: http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja LIITY HEIMOON: www.indians.fi/liity-heimoon tai laita viestiä seuran toimistolle: toimisto (at) westendindians.fi ja kysy lisää toiminnastamme!

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Nuori Suomi Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 3 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Westend Indians F07 Black: kokoonpano